NYÅRSLISTA

 
Beskriv året med tre ord. 
Lärorikt, stressigt och kul
Bästa köpet?
Svårt men skulle nog säga min kappa från Zara och Iphone 6.
Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Stay high, All of me, A sky full of stars, Prayer in C osv
Vem har du umgåtts mest med?
Isabelle, Isabella och Jasmine 
Har du haft ett förhållande under 2014? 
Nej det har jag inte
Var du och reste under 2014?
Nej faktiskt inte. Det är nog första året på länge jag inte har rest någonstans. 
Vad var din största tabbe 2014?
Att jag har prioriterat fel saker. 
Har du blivit bättre på något?
Jag har blivit mycket bättre på att plugga och jag har även försökt ha en positiv inställning till saker och ting vilket jag brukar ha svårt för ibland.
Vad var extra dåligt med året?
 
Hmm.. att jag stressade upp mig allt för mycket kanske.
Lärde du känna några nya människor?
Ja det har jag gjort!
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min underbara familj och vänner.
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Jag tänker fortsätta jobba, måste verkligen resa mer och försöka satsa stenhårt på träningen. 
Tror du 2015 kommer bli lika bra?
Är nästan säker på att den kommer bli sjukt mycket bättre!
Vad önskar du att du gjort mer?
 
Åkt utomlands!
Vad spenderade du mest pengar på?
MAT!!
Och så slutligen; dina planer inför 2015?
Fortsätta jobba, Thailand i februari, syrran tar studenten, fyller 18 år, Spanien på sommaren och förhoppningsvis en till resa på hösten eller vintern. 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Ta vara på dagarna och bara njuut och lev livet. Kämpa med betygen men låt inte det stressa upp dig allt för mycket! 
 

HAIR TALK

En av mina julklappar från mamma var att få fixa håret vilket jag blev väldigt glad över. Känner verkligen att det är dags för en förändring i håret då mitt har blivit alldeles för långt och slitet. Jag har under en lång tid funderat över att färga en slags ombre, men med en lite brunare och naturligare nyans lik bilden längst ner till höger. Eller om jag ska våga testa en ombre likt bilderna högst upp...får se vad jag gör behöver nog tänka igenom detta innan jag tar ett beslut. Kommentera gärna om ni har tips på grymma frisörer/salonger!

NLY ICONS

Beställde denna snygga klänning för ett par dagar sedan för halva priset ("vilket kap!!").Måste bara älska ryggen och de snygga spetsdetaljerna. Funderar på om jag ska bära denna på nyår eller inte men får se.. den kostar iallafall 799:- och ni hittar den  HÄR. 
 
 

JULAFTON

God jul på er alla! Har haft en super mysig jul som har spenderats med familj och släkt. Vi har ätit massor av mat, godis och som vanligt kollat på kalle anka klockan tre. Efter middagen öppnade vi våra julklappar och blev riktigt nöjd, fick bland annat ett par rayban solglasögon som jag har velat ha väldigt länge. Tyvärr har vi tappat bort minneskortet på kameran så ni får nöja er med vanliga Iphone bilder! Kraam
 
 

JULLOV

 
Nu är det ÄNTLIGEN jullov och det startade på allra bästa sätt! Efter en rolig och underhållande julshow så åkte jag, Isabella och Isabelle til cafe fåtöljen, där vi åt en sjukt god kladdkaka. Senare på kvällen mötte jag upp Felicia och vi åt på  resturangen Jamie oliver som ligger vid Stureplan. Vi satt och pratade om allt från framtida resor till killproblem. Tog sedan en spontan bio besök och kollade på Sune i fjällen som var förvånandsvärt rolig. ATM ligger jag i sängen med värsta matkoman men imorgon så står träning och julhandel på schemat. Skriver mer då Kraam!

14 DECEMBER

 
Holaa amigos!! Dagen började med ett fem timmars jobbarpass som gick väldigt snabbt. Efter jobbet hämtade familjen upp mig för att direkt åka till liljeholmen där vi åt as god thaimat. Idag är det även mammas födelsedag så det kommer vi fortsätta fira med tårta och presenter. 
Tänkte nu gå tillbaka till gästerna och troligtvis förberada inför fikat. Hoppas ni har haft en bra söndag! Kraam

JUST NU

 

11 DECEMBER

 
Sitter just nu och försöker plugga till morgondagens matteprov, vilket går seegt!! Just matte är ett ämne jag tycker är så himla tråkigt och onödigt, alltså när i livet ska man ens använda sig av derivata!!?? Hursomhelst ska jag fortsätta plugga matte resten av kvällen. Det positiva är iaf att det är fredag imorgon och om en vecka är det jullov! 

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW 2014

 

PLUGG LÖRDAG.....

En tråkig och grå dag som idag längtar jag så himla mycket till värme och sol, men snart åker vi! 
 
Har spenderat 2 timmars matte plugg en lördagsmorgon och är fortfarande inte klar! Men känner mig ändå stolt över att ha orkat kriga mig igenom sidorna då jag iställer kunde hitta på något mycket roligare. Kvällens planer blir att antingen gå på bio eller julbaka med familjen. Hade egentligen planerat att träffa Isabelle och Nikkita med de planerna sprack...ska väl fortsätta plugga matte så får ni andra ha en as bra lördag! 
 
 
 
 
 

WORKOUT

 Idag var det min första träningspass efter 1 till 2 veckors vila då jag har varit sjuk. Men känns så himla skönt att komma igång igen och vart riktigt nöjd med passet. Fokuserade mestadels på kondition och sprang 40 minuter på löpbandet och 15 min på stepmaskinen. Men snart måste jag ta tag och göra matten vilket jag verkligen inte har någon lus med..får se hur jag gör. Skriver mer imorgon! Kraam
 
 

1 DECEMBER

Hola amigos! Är det bra med er? Själv mår jag bra trots måndag.. Har tillbringat min kväll till att skriva min idrotts analys som är äntligen är klar. Har även varit iväg och köpt grejer till rummet. Nu sitte jag och kollar på PH samtidigt som jag planerar min julklappsköp till vänner och familj. 
Det känns sjukt att det endast är 31 dagar kvar till nyår! Ska bli riktigt skönt att inviga den nya året och tror den kommer toppa alla år!!