IKEA

 
 
Idag ska jag och familjen åka till Ikea för att köpa en spegel till mitt rum. Kommer bli sjukt snyggt när rummet är fixat. Bilder på det kommer när allt är klart. Senare under kvällen blir det plugg och advents myss med familijen. Hoppas ni får den bra dag! Kram 
 

JULBAK

 
Igårkväll bakade jag och Isabelle pepparkakor och fixade deras papparkakshus som blev riktig fin. Julmusiken var självklart på och efter 4 timmars hårt arbete var vi klara. Efter att vi städade upp allt vi stökade ner satt vi och kollade på serier resten av kvällen. 
 
'Nu är det helg och känns så himla skönt att få kunna sova ut och koppla bort alla tankar från skolan. Idag har jag jobbat och julpyntat hustet. Satte upp julstjärnorna som verkligen gör att rummen blir så mysiga... Skriver mer imorgon.. kram

ALL BLACK

             
 
 
 

ÄNTLIGEN

Kom nyss hem med min alldeles nya mobil. Köpte en Iphone 6 silver, det var egentligen tänkt att jag skulle få en guld men den skulle dröja ett tag till. Men silver är ju ändå sjukt snygg så jag är ändå super nöjd!
Imorgon har jag sovmorgon så de ska bli sjukt skönt att få sova ut. Nu tänkte jag fixa en kopp te och lägga mig och plugga/kolla på film. 

ALEXANDER WANG

 
Idag släpps Alexander Wang's kollektion för H&M, vilket ni troligtvis inte har missat! Dessa är fyra favoriter därifrån, måste bara älska klänningarna. Nästan så att jag vill slå till men måste hålla i pengarna nu.. 
Men tänkte plugga lite svensk nu  och sedan sätta på en serie. Puss och Kram