FourFiveSeconds

 

LÖRDAG

 
Heej, allt bra med er? Själv är jag väldigt trött efter en jobbig vecka bestående av massa plugg. Igår efter skolan åkte jag hem till Isabelle där vi fixade choklad fondu samtidigt som vi kollade på serier. Åt middag hos henne och vi snackade även lite om thailandresan!
 
Idag är det äntligen lördag vilket egentligen brukar betyda jobb för min del, fast är ledig hela helgen så ska ta tag i saker jag annars aldrig brukar ha tid med. Ska bland annat plugga, städa, träna och gå några ärender. Nu ska jag sätta igång med att plugga, vi hörs sen! 

NEW IN

Eftersom nelly hade rea på sitt egna märke passade jag på att köpa setet jag har suktat efter och även ett enkel linne. Fick hem dom från posten idag och är super nöjd med plaggen. Kommer använda dem flitigt under hela Thailandresan. Nu är det bara två veckor kvar. Gah vad jag längtar!!

HELGEN

Hola amigos! Har haft en riktigt bra helg. I fredags så åkte Isabelle och Isabella hem till mig där vi spelade kort i flera timmar och beställde pizza till middag. Senare under kvällen tog vi fram filtar myste ner framför filmen Annabelle och kollade även på några avsnitt av Prison Break. Under lördagen så arbetade jag och Isabella med vår UF redovisning som vi har på tisdag. På lördagskvällen träffade vi Isabelle, Felicia och Idun och åkte till Heron city för att kolla på bio, där vi såg filmen Kingsman som var sjukt bra! Igår så jobbade jag i 6 timmar och pluggade när jag kom hem. Hursomhelst har det varit en mysig helg som jag har spenderats med de bästa! 

06:56