THROWBACK SUMMER

 

BIKINI

Klickade igår hem två stycken bikini set till mig och syrran för endast 180 kr (inkl frakt). Just nu pågår ett erbjudnade på members.com där man kan hitta riktigt snygga bikinidelar från 29 kronor. Är sjukt nöjd med beställningen och passade såklart på att köpa den då vi snart åker till värmen, längtar!

PLATSER JAG VILL BESÖKA

New York
Hawaii
Santorini
Sydney
Bora bora
 

NEW IN- BLACK HEELS

 
 

NELLY

 
Heej! Igår spenderade jag min kväll/natt hos Isabelle där Isabella också var. Vi kollade på film, åt naturgodis och pratade i flera timmar. Hämtade även upp ett paket från nelly och mer bilder på det kommer imorgon. Har sedan hållt på utöka bildväggen då mina bilder har kommit . 
 
Juuste hittade äntligen mitt minneskort till kameran som tydligen låg inuti en sko haha.. så från och med imorgon blir det bättre kvalite på bilderna till bloggen. Ses senare, kram!

WANTED

 
 
Funderar på att beställa denna snygga set från nelly. Skulle passa bra till Thailandresan då man har fått upp brännan lite. Ni hittar den iallafall HÄR för 299:- 
 

++

 
Om några veckor ligger jag äntligen på en strand i Thailand!!! Ska bli skönt att komma iväg till värmen och sol då Sveriges vinter inte direkt har leverarat i år. Slängde snabbt ihop ett kollage på vad jag måste införskaffa innan resan + en resväska. Mer information om resan kommer senare. Tänkte snart åka iväg till gymmet och köra ett riktig köttarpass med Jasmine. Kraam

8 JANUARI

Heey! Allt bra med er? Själv mår jag tipp topp. Har haft fullt upp hela dagen då jag äntligen har börjat ta tag i grejer som jag har skjutit upp i veckor. Nu kan jag för första gången på länge slappna av. Ikväll ska jag ta tag och läsa i min svenska bok som jag helt och hållet hade glömt bort och sedan blir det troligtvis ett gympass eller springtur med syrran. Vi hörs sen, puss!!

7 JANUARI

 
Kom hem för en liten stund sen efter ett träningspass. Måste säga att träningen flyter på riktigt bra och hoppas det håller sig. Eftersom de flesta börjar skolan idag var gymmet ganska tomt vilket är riktigt skönt då man har alla maskiner för sig själva. Tänkte snart hoppa in i dushen och sedan måste jag beställa lite bilder som jag har skjutit upp på i flera veckor. Cya!
 

4 JANUARI

 
Godmorgon!! Har börjat dagen med att gå en PW rund området och tänkte snart fixa frukost. Idag har jag inga planer alls förutom att träna med syrran senare på kvällen. Nästa vecka börjar skolan så jag måste börja ta tag i lite skolarbete nu i veckan. Kommer förhoppningsvis träffa min UF grupp och försöka jobba ikapp det vi har missat nu på lovet. Hursomhelst blir det en väldigt lugn dag som jag kommer spendera hemma. Kram 

NEW BALANCE

Åh är super sugen på att köpa ett par svarta new balance skor till våren. Har länge funderat på köpa dessa skor men har varit osäker på vilken färg jag ska välja. Men svart är nog färgen som passar mig bäst då dom är enkla att matcha och även sjukt snygga. Vilken färg är eran favorit?

MOTIVATIONSTIPS

Eftersom halva befolkningen säkert har nyårslöftet att börja träna tänkte jag dela med mig av 6 grymma tips för att hålla motivationen uppe. Under januari månad brukar gymmet ofta vara proppat med folk men som successivt minskas med veckorna. Så att hålla motivationen uppe är inte alltid lätt! Träningen är alltid jobbigast i början men när man kommer in i det känns det så jäkla bra!
 
Ta det lungt i början. Om du nästan aldrig har tränat och kör direkt ett hårt gympass kommer du troligtvis tröttna och aldrig vilja sätta din fot i gymmet igen. 
 
Hitta en träningskompis. Först om främst är det så himla mycket roligare att träna med någon och det blir samtidigt svårare att hoppa av träningspasset i sista sekund. Sedan är det ju kul att ha någon som pushar! 
 
Sätt upp mål med din träning. Att sätta upp delmål och ett slutligt mål är ett bra sätt att hålla uppe motivationen. Liksom varför ska man träna om man inte har ett mål med det? Det kan vara allt från att må bättre till att få en snygg bikinikropp inför någon resa osv. 
 
Åk och träna direkt efter skolan/jobbet. Hur ofta händer det inte att man fastnar vid soffan eller sängen när man egentligen ska till gymmet. Om man ändå är påväg hem är det lika bra att åka förbi gymmet 1 timme och få det överstökat, sedan åka hem och vila med ett gott samvete. 
 
Träna något du tycker är kul. Det kan vara allt från bollsporter, boxning, dans eller gym. Det finns massor av olika träningsformer som man kan välja mellan och det är bara att testa sig fram. Om du tränar något som du tycker är kul kommer träningensmotivationen vara på topp. 
 
Ät rätt. För att kunna få resultat gäller det att man stoppar i sig rätt mat i bra mängd. Många brukar ge upp träningen eftersom det inte har givit något. Så kosten är alltså viktigare än vad man tror får att få resultat. 
 

GOTT NYTT ÅR!

Bilder tagna av Isabelle
 
Nyår firades hemma hos Isabelle där det serverades trerätters som var super gott! Vid tolvslaget skjöt vi raketer och smällare och skålade in det nya året. Är sjukt taggad på 2015 och håller tummarna på att det blir ett lyckat och minnesvärt år.  Resten av kvällen satt vi och funderade ut nyårslöften och kollade på prison break med massa naturgodis. Helt enkelt en jätte mysig och lugn nyår med underbara människor. Hoppas ni har haft en as bra nyår och önskar er en bra fortsättning!