GÅRDAGEN

 
 
 

MYS

 
 
 

ANGELICA BLICK

 

DU ÄR FIN OAVSETT

 
Vaknade upp med att syrran hade högsta volymen på denna låt! Fastnade direkt och inte nog med det så har den en otroligt bra budskap. Vad låten förmedlar är att alla är fina som de är, med eller utan smink. Samhället har blivit allt mer utseendefixerat då de har bildats ideal på "hur man ska se ut". Instagram som är ett otroligt populärt socialt medie som flitigt används av dagens ungdomar känns det som att utseende spelar en väldigt viktig roll. Folk redigerar sina bilder osv för att de mörka ringarna under ögonen inte ska synas eller lägger på effekter som täcker finnarna. Det är inte så att det är något fel att använda sig av effekter på sina bilder men det är viktigt att komma ihåg att det egentligen inte krävs för att du ska bli snyggare på bilden. Du är fin som du är och det är viktigt att inse det!

OUTFIT

 

TORSDAG

 
Gud vad veckorna går snabbt! Har inte orkat blogga då jag har haft fullt upp med jobb. Men ska börja uppdatera som vanligt nu. Idag har jag inga planer alls förutom på kvällen då jag troligtvis ska ta en springtur i Ågesta med familjen och kanske ett dopp därefter. Behöver nog fixa några saker i hemmet innan jag planerar något. Hörs senare!
 

FAVORITER

 
@Tashoakley  @Jayalvarrez

OUTFIT

 

TORSDAG FREDAG LÖRDAG

Bild lånad från Isabelle
 
I Torsdags hade jag en underbar dag med Isabelle och Isabella. Vi köpte med oss jordgubbar, ben&jerry, marabou och dricka och satte oss vid rålambshovsparken. Har inte träffat Isabella sedan skolan slutade så vi hade en hel del att prata om. Hursomhelt var det ännu en lyckad dag!
 
Bilderna är tagna av Isabelle (kika gärna in på hennes blogg)
 
Igår åkte jag och Jasmine till stan där vi gick runt och kollade i affärerna, köpte hem ett par träningsshorts från HM och en svart t-shirt. Under kvällen hade vi tjejkväll hos Isabelle, vi åt as god mat, spelade med andra ord och badade i hennes badtunna. Super mysig kväll! 
På morgonen hade Isabelle som vanligt fixat god frukost, scones och smoothie!
 
 
 

SVARTVIT

 
 
 
 
 

FLATENBADET

 
 Igår var vädret på topp igen så jag och Jasmine bestämde oss att åka till flatenbadet i älta som är en stor strand med hopptron, vollybollplan och kiosk. Vi var där i 4 timmar och solade, badade och åt god mat. 
Senare under kvällen mötte vi upp Isabelle i stan för att fota som slutade med att vi pratade om thailand och spanien resor mesta dels av tiden. Fick dock en hel del snygga bilder som kommer upp senare! 
 
Idag är det jobb som står på schemat så tänkte endast vara hemma och laga något gott till lunch. Ni får ha en trevlig dag så hörs vi senare! 
 
 
 

GÅRDAGENS ENKLA OUTFIT

 
 
 
 
 
 

6 JULI 2014

 
Åh måste bara älska vädret! Dagen har spenderats tillsammans med Isabelle då vi har solat, badat, spelat kort och ätit. Helt enkelt haft de riktigt chill! Tyvärr så blev våra planer med Isabella inställda men får träffa henne direkt när hon har blivit frisk! 
 
 
Under kvällen cyklade vi till Ica Maxi där vi köpte jordgubbar och kinder godis. Påvägen hem från Ica stannade vi vid en äng och tog  massor av fina bilder, bjuder på 4 av de men mer kommer upp imorgon! Tänkte gå och lägga mig nu så vi hörs imorgon!
 

MANGO

 ÄLSKAR min nya klänning från mango. Så himla snyggt nu till sommaren tillsammans med ett matchande skärp. Hittade klänningen under deras stora rea för endast 199:-, ni kan hitta klänningen  HÄR. Passa på att fynda i webbshopen där rean pågår förfullt där de flesta storlekarna dessutom finns kvar!

GÅLÖ

 
Äntligen har sommarvärmen anlänt sig till Stockholm och ska förhoppningsvis stanna ett tag till. Dagen har spenderats ute i Gålö där vi har grillat, åkt båt, solat och badat. Hur som helt har de varit underbart. 
Senare under kvällen mötte jag upp några vänner för att se filmen 22 jump street. Så himla bra och rolig film och jag så gott som skrattade genom hela filmen! 
 
Kom nyss hem från en lång pratstund/promenad med Isabelle då vi pratade om allt från framtiden till drömmar. Pratade i ca 2 timmar tills kylan tvingade hem oss. Tänkte nu sätta på en serie men vi hörs snart finisar!

FAVORITES FROM SHEINSIDE

 Fick dessa fina klänningar från Sheiside hemskickade för några veckor sedan. Älskar färgerna och de är sjukt snygga till brunbränd kropp. När vädret tillåter ska jag visa hur de sitter på. Ni hittar klänningarna HÄR och HÄR!