SOMMAR TIPS

 
Picknik
Åk till någon park eller strand en solig sommardag med dina vänner eller familj och ta med dig mat eller fika och bara njut av solen. Något jag ofta brukar göra på sommaren!
 
Brunch
Bjud några vänner på en god brunch med massa frukter, baguetter, amarican panncakes, yogurt osv. 
Har själv aldrig haft det men det är verkligen något jag måste testa.
 
Konserter
Ett tips till er alla är att köpa gröna kortet från Gröna lund där super bra artister uppträder. Har hittills varit på Icona pop, The script och Kesha och alla de konserterna har varit grymma! Allsång på skansen brukar även ha bra artister själv var man där när Håkan hellström sjöng!
 
Film/serie maraton
Ladda upp med massa gott och kolla på någon bra film/serie med dina vänner en regnig dag. Tips på serier är Pretty Little liars, The vampire diares, One Three hill, gossip girl, 90120. 
 
Träna
Struna i gymkorten utan ta på dig joggingskorna och ut och spring i naturen. Du kan lika gärna ta en skön morgon/kvälls promenad vilket jag älskar att göra på sommaren.
 
Shoppingdag 
Åk till stan eller något shoppingcentrum där du och dina vänner shoppar loss och avsluta dagen med en god middag. Även fast man kanske inte vill spendera sina pengar på kläder så kan de ändå vara kul att följa med och kolla runt i affärer och bara umgås med vännerna.
 
Baka
Ta fram recept böckerna och baka massa gott som du kan överaska familjen med eller bara kunna ha det i skafferiet eller frysen! 
 
 

Åh vilka bra tips! Så himla kul att du har börjat blogga. Kommer läsa din blogg varje dag :D

sv. Det var det också :)

Allt bra?

Bra tips! :D

Sommaren är perfekt för att träna extra mycket! :)

alltså så bra tips! har alltid så svårt att hitta på vad man ska göra på sommaren!! var är du i gossip girl? kram

Sv; tack detsamma! Bra tips! :) kram

Bra tips :)

Vilken fin blogg. Kika in på min, kram ;)
Kom ihåg mig?